Ceed1, ale tu nie chodzi o rozmiar, tylko o opony z tej samej grupy o tym samym wzorze bieżnik atylko innej marce (zazwyczaj niżej pozycjonowanej niż "dawca")
Jestem podwójnym ojcem :) synalek ma na imię KAMIL
Zwiń
X
-
Jestem podwójnym ojcem synalek ma na imię KAMIL
22:39
01-10-2011
3550
58
Tak liczbami można wyrazić moją radość z synalka, drugiego już w gronie mojej rodzinki
p.s.
nie obyło się bez motywu skody, zawiozłem żonkę na 17:00 cięcie miało być ok 20:00 więc gazu na obiad, zostawiłem szkodnika na parkingu w galerii wydawało mi się że w charakterystycznym miejscu, przy bramce itd. wychodzę po 1,5 godziny i czapa autko zniknęło .... zdziwiony byłem swoją reakcją spokój zero stresu .... ale po 20 min szukania odnalazłem zgubę pomyliłem kolory sektorów extra uczucie polecam żartowałem
-
-
macherstudio, gratulacje może załozymy nowy temat: dzieci ocpsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Dzida
[ Dodano: Nie 02 Paź, 11 17:55 ]
Tak na marginesie, to
żeby się nie rozdrabniać może strzelać przez guzik
przy wyborze z czterema dziurami,
jest możliwym,
że zostanie się poczwórnym dawcą nasienia :diabelski_usmiech
Gdyż ojcem jest się później,
w trakcie wychowywania potomstwa.
O tym jak człowiek podołał temu zadaniu,
niestety decydują pociechy.
Jeśli od syna lub zięcia,
nie dostanie się łomotu, :diabelski_usmiech
wtedy będzie wiadomo,
że wychowałem dzieci
na przyzwoitych ludzi, :kciukgora
czego Wam życzę
bo na westowatych,
tak łatwo
:evil:
Komentarz
-
-
macherstudio,
jeszcze jeden, jeszcze jeden.......->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Re: Jestem podwójnym ojcem synalek ma na imię KAMIL
Zamieszczone przez macherstudio22:39
01-10-2011
3550
58
Tak liczbami można wyrazić moją radość z synalka, drugiego już w gronie mojej rodzinki
p.s.
nie obyło się bez motywu skody, zawiozłem żonkę na 17:00 cięcie miało być ok 20:00 więc gazu na obiad, zostawiłem szkodnika na parkingu w galerii wydawało mi się że w charakterystycznym miejscu, przy bramce itd. wychodzę po 1,5 godziny i czapa autko zniknęło .... zdziwiony byłem swoją reakcją spokój zero stresu .... ale po 20 min szukania odnalazłem zgubę pomyliłem kolory sektorów extra uczucie polecam żartowałem
Gratulacje,
wysyp dzieci, wyż demograficzny obcuje przy zgaszonych światłach
1.10.2011 o 20:35 mojej córce stuknęły 4 miesiące skończone także 4 miesiące 2 godziny i 4 minuty różnicy.
Jeszcze raz gratulacje i przespanych nocy życzę.O serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
-
macherstudio, gratulacje dla MAMY i TATY!
Le-Ce, święte słowa, ja mam w domu takiego 3-letniego "artystę", zobaczymy za parę lat czy podołam wyzwaniu, bo to nie jest takie łatwe. najpierw 20 min. przyjemności a potem 20 lat mordęgi i nie wiadomo czy się udało. ehhh, te nasze dzieciaczki
macherstudio, pofolguj co nieco, bo jeszcze jeden taki strzał i przyjdzie Ci auto zmienić. do Octy 3 foteliki nie wejdąBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Komentarz